Agentia imobiliara REAL INVEST Galati

De peste 11 ani compania noastra a urmarit adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri dar si formarea unei echipe de profesionisti care sa ofere solutii imobiliare la un nivel competitiv, ceea ce înseamnă, implicit, tranzacții de succes.

Astfel, dacă va propuneti să vindeți, să cumpărați sau să închiriați în cele mai bune condiții, noi ne ocupăm de un set complex de proprietăți: apartamente, case, vile, birouri, spații comerciale, terenuri construcții, spații industiale, hale, chiar si terenuri agricole.
Foarte important: agentia noastra are o strategie proactiva, adaptata la schimbarile pietei imobiliare cu o dinamică ieşită din comun, toate tranzacțiile imobiliare se desfășoară în strânsă legătură cu nevoile și cerințele clientilor nostri oferind consultanta bancara si imobiliara in vederea achizitionarii sau vanzarii de imobile ori terenuri. Intotdeauna incercam sa ne optimizam calitatea serviciilor si sa aducem valoare adaugata clientilor si colaboratorilor nostri.
De-a lungul timpului, experienta acumulata precum si numarul de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filosofie si propriile principii de a face afaceri. Valorile pe care le promoveaza societatea noastra sunt: seriozitatea, respectul, integritatea si profesionalismul.

100% sigur

100% sigur

Tranzactii sigure sub supravegherea agentiei.

Galati si imprejurimi

Galati si imprejurimi

Toate tipurile de imobile, atat in Galati, cat si in localitatile apropiate.

Zona preferata

Zona preferata

Poati cauta imobilul dorit, in functie de zona pe care o preferi.

Asistenta profesionista

Asistenta profesionista

Suna-ne de cate ori ai o nelamurire legata de tranzactia ta.

Tranzactii simple si sigure

Vinzi, cumperi, inchiriezi sub atenta noastra indrumare

VEZI OFERTA